Våra båtar

events

 

Om oss

Kust & Hav Skärgårdsupplevelser

 

om oss

 

Västkustens skärgård bjuder på unika upplevelser! I alla årstider attraherar Bohuslän med sina kala klippor och storslagna vyer. Salta bad, pittoreska fiskesamhällen, fantastisk natur och färska skaldjur gör Västkusten till en plats för njutning och livskvalitet. I årtionden har området varit inspiration för poeter och låtskrivare och några av Evert Taubes allra vackraste texter handla om just; Bohuslän!

Kust & Hav guidar vi dig till genuina skärgårdsupplevelser. Från hummersafari, fiske och sälsafari till rundturer i skärgården och skaldjursprovningar i samarbete med några av Västkustens främsta fiskrestauranger. Med passion för havet, fisket och stor kunskap om skärgårdens historik tar vi Er med på äventyr där Ni får ta del av både naturen och verkliga berättelser kring det omtyckta och älskade Bohuslän.

Vi skräddarsyr alla våra turer efter Era önskemål och behov. Under fliken Event kan ni se vad vi har att erbjuda och utifrån det sätter vi ihop en tur som passar just Er. Gruppernas storlek kan variera mellan 7 och 12 personer. Önskas större grupper går vi ut med flera båtar tillsammans. Våra hemmahamnar är Fiskebäck, Rönnäng och Kyrkesund, men vi kan även utgå från valfri plats längs kusten. Turerna varar mellan 4 och ? timmar. Ofta avslutas turerna med en skaldjursmiddag i samarbete med bl.a. Fiskekrogen i Göteborg, Magasinet Härön i Kyrkesund och Café Emma i Mollösund. Det bästa inom fisk och skaldjur dukas upp på vätkustpärlornas bryggor eller klippor. Är vädret med oss kan vi lova Er en magnifik avslutning med en smakupplevelse utöver det vanliga!